Category Archives: Без рубрики

Amarok апчиња за импотенција – осврти, цена, состојки, начин на примена

Цена: 1990mkd Нарачајте веднаш! Тип: Додатоци во исхраната Форма: капсули Својства: Еректилна дисфункција, импотенција, предвремена ејакулација Број на единици: 10 парчиња. Преглед на производот Amarok за третман на еректилна дисфункција. Сакаме да дознаеме колку е ефикасна употребата на овие капсули во превенцијата и лекувањето на машката импотенција, каков ефект има формулата врз жлездата на простатата… Read More »

Превенција на хипертензија – како да се спречи зголемување на крвниот притисок?

Секој лекар може да ја потврди информацијата дека превенцијата од кардиоваскуларни болести е најдобриот третман. Високиот крвен притисок (хипертензија) е една од најчестите срцеви заболувања. Но, ако ги преземете вистинските чекори за да го спречите овој проблем, има поголема заштита од можни компликации. Некои статистики: Помеѓу 1972 и 1992 година, Соединетите Држави воведоа превентивни мерки… Read More »